Kindle Fire Coupon Kindle Fire 3G Coupon Kindle fire 3G Covers Amazon Coupon Codes W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Είδη Χορών

Είδη Χορών

Μπαλέτο: Imperial Ballet
(Αυτοκρατορικό Κλασσικό Μπαλέτο)
Οι ρίζες του μαθήματος προέρχονται από την πρώτη γραπτή ύλη μπαλέτου το 1913, η οποία ήταν βασισμένη στη γαλλική μέθοδο διδασκαλίας της Όπερας των Παρισίων.
Η μέθοδος αυτή στις μέρες μας έχει εξελιχθεί στο να προωθεί το Αγγλικό κλασσικό στυλ μπαλέτου και να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτούμενες αλλαγές, οι οποίες καθορίζουν τον κλασσικό χορευτή στην εποχή μας.
Η ύλη κάθε τάξης είναι καθορισμένη και δημιουργημένη από ειδικούς ώστε να σέβεται απόλυτα την μυοσκελετική ανάπτυξη της κάθε ηλικίας.

Μοντέρνος Χορός
Modern Theater (Jazz)
Το Modern Theater (Jazz) είναι ένα ρυθμικό χορευτικό στυλ, το οποίο γεννήθηκε στην Αμερική κι έπειτα ταξίδεψε στον υπόλοιπο κόσμο. Το συναντάμε συχνά σε παραστάσεις μιούζικαλ (musical) και είναι γνωστό για την θεατρική του ποιότητα.
Χρησιμοποιεί βήματα που ταξιδεύουν στο χώρο, ψηλά πετάγματα των ποδιών, άλματα και στροφές. Αναπτύσσει την ενδυνάμωση και την ευλυγισία του σώματος, την αίσθηση του ρυθμού, καθώς και την εφευρετικότητα κάθε μαθητή.
Το Modern Theater (Jazz) θέτει σωστές και γερές βάσεις για την μελλοντική ενασχόληση του μαθητή με τον Σύγχρονο Χορό και άλλων στυλ Jazz.
Η ύλη … κάθε ηλικίας!

Σύγχρονος Χορός
Release Technique
Το μάθημα του Σύγχρονου Χορού εστιάζει, μέσα απ’ την κίνηση, στη σωστή στάση του σώματος, στη χρήση της αναπνοής, στην ενδυνάμωση και στην ευλυγισία. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος ανακαλύπτουμε τη χρήση της βαρύτητας καθώς και μηχανισμούς που θα βοηθήσουν την κίνηση στο πάτωμα και στον αέρα πιο γρήγορα και εύκολα, χρησιμοποιώντας τις δυνατότητές μας.
Σεβόμαστε τις ιδιαιτερότητες του κάθε σώματος και χρησιμοποιούμε τη δύναμη της ομάδας. Καλλιεργούμε το ρυθμό, αυξάνουμε την ετοιμότητά μας και τη νοητική μας συγκέντρωση και πάνω απ’ όλα αναπτύσσουμε τη φαντασία μας.
Η μουσική μας ταξιδεύει καθ’ όλη τη διάρκεια του μαθήματος και αφουγκραζόμαστε διαφορετικούς ρυθμούς.

Lyrical Hip-Hop
Τίποτα δεν είναι πιο απολαυστικό από μια κίνηση που αυτό που είστε βρίσκει την έκφραση σ’ αυτό που κάνετε… Έτσι και εμείς: Διδάσκουμε το Lyrical Hip-Hop που βοηθά στην απελευθέρωση του σώματος, ώστε να κινείται εύκολα στο χώρο… Διδάσκουμε την έκφραση ενός χορευτή πάνω στη σκηνή… Δουλεύουμε την κίνηση του American New Style Hip-Hop. Δυναμώνουμε τω σώμα με πολλές ασκήσεις… Δυναμώνουμε την αυτοπεποίθηση… Και το πιο σημαντικό: Διδάσκουμε χορογραφίες διαφόρων ξένων τραγουδιστών…

Γιόγκα
Γιόγκα σημαίνει ‘ένωση’. Ένωση του σώματος με το πνεύμα και του πνεύματος με την ψυχή.
Πέρα από φιλοσοφικό σύστημα, η γιόγκα  περιέχει και μία πρακτική πλευρά. Είναι ένα μέσο προληπτικής ιατρικής, επίκαιρη και εξαιρετικά ωφέλιμη ιδιαίτερα στις μοντέρνες κοινωνίες όπου ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής απομακρύνει τον άνθρωπο από το σώμα, το πνεύμα και τη ψυχή του.
Για εμάς τους δυτικούς είναι μία μέθοδος ορθοσωμίας και συνειδητής αναπνοής. Οι ασκήσεις της γιόγκα εστιάζουνε στη σωστή στάση και ευθυγράμμιση του σώματος και στο συντονισμό της κάθε κίνησης με την αναπνοή. Προσφέρουνε στον άνθρωπο έναν τρόπο να αναπτύξει την ισορροπία, τον συντονισμό κινήσεων και την εστίαση στο κέντρο βάρους, τόσο στο κορμί όσο και στο νου. Ανανεώνει, αναζωογονεί, θεραπεύει το σώμα, τεντώνοντας τους μυς, τις αρθρώσεις, την σπονδυλική στήλη, τροφοδοτώντας με οξυγόνο και ενέργεια όλο το σώμα.
Η γιόγκα είναι μία εναλλακτική προσέγγιση για καλύτερη υγεία και ισορροπία σε όλα τα επίπεδα. Προσφέρει ψυχική ηρεμία και απαλλάσει από σωματικές και νοητικές εντάσεις. Ωφελεί τους πάντες, άσχετα από ηλικία, φυσική κατάσταση, σωματικές ικανότητες και επίπεδο ευλυγισίας. Η Γιόγκα προσφέρει στον καθένα αυτό που του λείπει.